Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Manuka BIO - prima gamă de cosmetice din România pe bază de miere de Manuka BIO

GEROCOSSEN lansează prima gamă de cosmetice din România ce are la bază bine-cunoscuta miere de MANUKA BIO. Vei gasi produse pentru toate vârstele, ce se adresează diferitelor probleme ale tenului, de la ten gras, la riduri profunde. În plus, gama cuprinde două produse pentru îngrijirea mâinilor și a corpului.  

Cercetătorii cosmeticieni de la GEROCOSSEN au valorificat proprietățile miraculoase ale mierii de Manuka BIO în formule cosmetice dedicate îngrijirii pielii, pentru menținerea tinereții și frumuseții timp cât mai îndelungat. Formulele au fost create pe bază de miere de Manuka organică, având în componență 96% ingrediente de origine naturală. Toate produsele gamei GEROCOSSEN MANUKA BIO sunt testate dermatologic și nu au fost testate pe animale.

Gama propune 10 produse pentru îngrijirea tenului, mâinilor și corpului, astfel:

  • Produse pentru curățarea tenului: Apă micelară 3 în 1 și Lapte demachiant micelar. Acestea îndepărtează blând, dar eficient, machiajul și impuritățile, pentru o senzație de prospețime și confort.
  • Creme de față adaptate nevoilor fiecărei vârste (18+ - matifiantă, 25+ - hidratantă, 35+ - primele riduri, 45+ - riduri formate, 55+ - riduri profunde, 65+ - reparatoare). Fiecare dintre produse are la bază mierea Manuka BIO, alături de diferite alte ingrediente active, specifice fiecărei vârste, precum biosulf, Moist 24 sau retinol.
  • Crema pentru mâini este realizată pe baza unui complex natural format din miere de Manuka BIO, Ulei de Avocado, Ulei de Susan, bogat în nutrienți, antioxidanți și aminoacizi, și glicerină, pentru protecție, hidratare și regenerare.
  • Untul pentru corp are o formulă intens nutritivă, pe baza unui complex unic de ingrediente naturale: miere de Manuka BIO, Unt de Shea și Ulei de Migdale.

Mierea de Manuka este folosită din cele mai vechi timpuri de către civilizația Maori, fiind recunoscută pentru capacitățile sale de vindecare. Aceasta se obține din florile arborelui de Manuka, ce crește doar în zone nepoluate din Noua Zeelanda, și conține 92 de nutrienți, 46 de antioxidanți și toți aminoacizii esențiali. Are proprietăți antibacteriane, antimicrobiene, antioxidante, antiinflamatorii, antivirale, antiseptice și antifungice, fiind astfel un ingredient prețios pentru industria cosmetică.

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.