Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Pierzi prea multe fire de păr? Aliază-te cu Recapil FORTE!

Studiile arată că orice persoană pierde în mod frecvent, între 50 și 100 de fire de păr pe zi. Dacă de ceva vreme observi că podoaba ta capilară se rărește mai rapid, este momentul să acționezi. Cauzele căderii părului sunt multiple: de la perioade de stres, la schimbarea anotimpului, boală sau factori genetici. Oricare ar fi cazul tău, ai la îndemână cea mai nouă gamă de la GEROCOSSEN – Recapil Forte!

Specialiștii noștri au creat formule inovatoare, un real suport pentru a stopa căderea părului și a stimula creșterea noilor fire. 

·       Produsele ce împiedică pierderea firelor sunt create pe bază de cafeină, în asociere cu provitamina B5 și extracte de plante. Cafeina stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului, transportând substanțele nutritive și vitaminele către rădăcina părului. 

·       Linia ce stimulează creșterea podoabei capilare are drept ingredient principal placenta vegetală din grâu, alături de provitamina B5 și extracte de plante. Placenta vegetală este un concentrat din tărâțe de grâu, ce hrănește intens rădăcina părului și stimulează regenerarea celulară.

Recapil împotriva căderii părului

Specialiștii GEROCOSSEN propun o suită de 4 produse ce acționează pentru stoparea căderii părului. Acestea sunt:

1.     Șampon tratament unisex, cu cafeină, provitamina B5 și extracte naturale de chinină și ginseng.

2.     Șampon tratament pentru păr gras, ce conține un complex de substanțe naturale cu rol de reglare a secreției de sebum și de combatere a căderii parului: cafeină, provitamina B5 și extracte naturale de rozmarin și urzică.

3.     Ser cu cafeină, ce conține un complex activ inovator format din cafeină, provitamina B5, extracte de ginseng și chinină, în asociere cu ingredientul patentat Procapil. Acesta îmbunătățește circulația sanguină la nivelul scalpului, hrănește și revitalizează rădăcina și crește rezistența firului de păr. După tratament, părul este mai viguros, iar căderea este stopată.

4.     Masca din gamă conține cafeină, ginseng, extract de chinină și provitamina B5, în asociere cu uleiuri vegetale de ricin și măsline. Aceasta activează circulația sângelui la nivelul scalpului, hrănește rădăcina, o fortifică și întărește firul de păr.

Recapil pentru regenerarea părului

O serie de 3 produse cu placentă naturală din grâu și ginseng au fost create special pentru a stimula regenerarea părului. De la șampon până la ser și mască, acestea sunt recomandate pentru femei sau bărbați, pentru utilizare constantă.

1.     Șamponul tratament cu placentă vegetală, provitamina B5 și extract de ghimbir ajută părul să-și recapete strălucirea și vitalitatea. Susține fortificarea rădăcinii, iar căderea prematură a părului este oprită.

2.     Serul cu acțiune intensă este creat pentru a întări rădăcina, a opri căderea firelor fragile și a îndesi parul.

3.     Masca cu placentă a fost creată pentru părul fragil și sensibil și are rolul de a fortifica rădăcina. După aplicare, podoaba capilară este mai rezistentă și sănătoasă.

 

Nu lăsa problemele legate de căderea părului să-ți guverneze viața, gama Recapil Forte este doar la un click distanță! Fii printre primii care comandă noile produse GEROCOSSEN și bucură-te de rezultatele ingredientelor naturale!

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.