Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Melcfort Supreme Care – gama intensiv regenerantă și antirid pentru toate tipurile de piele

Melcfort Supreme Care este noua gamă cu formule inovatoare pornind de la ingredientul-vedetă: extractul din secreția melcului Helix Aspersa. Cremele de față pentru patru categorii de vârstă, apa micelară, serul și fiolele au o concentrație mare de ingrediente active cu efect antirid. 

Aducem în prim-plan combinații inovatoare între extractul de melc și vitamine sub formă lipozomală. Secreția de Helix Aspersa are proprietăți regeneratoare deoarece este bogată în proteine, aminoacizi, colagen, elastină și mucopolizaharide, iar lipozomii conținând vitamine pătrund în profunzimea epidermei, unde eliberează vitaminele pentru o eficiență sporită.

Cremele de față cu efect anti-aging

Formulele Melcfort Supreme Care stimulează sinteza colagenului și elastinei, reducând vizibil ridurile. Crema de față hidratantă 35+ conține extractul natural de melc, dar și Vitamina C lipozomală și Ulei de Karanja, pentru a proteja pielea de radiațiile UV. Pentru crema antirid riduri vizibile 45+, specialiștii Gerocossen au ales vitamina E, datorită proprietăților sale antioxidante. Cu 94% ingrediente de origine naturală, formula pentru tenul matur, de peste 55 ani, introduce în rutină retinolul, atât de necesar pentru a combate semnele îmbătrânirii și ridurile profunde. Varianta 65+ este îmbogățită cu vitaminele A, C, E și F. 

Formule concentrate pentru ten suplu

Când vine vorba despre un tratament anti-aging, rutina trebuie să fie completă. Curățarea tenului, urmată de fiole și serum asigură o regenerare profundă la nivel celular. Apa micelară curăță perfect tenul, îl purifică și reechilibrează pH-ul.

Fiolele cu acid hialuronic și colagen devin indispensabile odată cu apariția ridurilor – cele din gama Melcfort Supreme Care conțin în plus extractul de melc, provitamina B5 și Liftonin®-Xpert Eco, activând producția proprie de colagen. Pot fi folosite pentru orice tip de ten, înaintea unei creme hidratante.

Cu o concentrație de 10% de extract din secreția melcului Helix Aspersa, serul antirid intensiv regenerează epiderma, eliberând controlat și un complex de vitamine (A, C, E, F). Pielea își recapătă elasticitatea, iar ridurile sunt diminuate ori netezite.

 

Creăm constant produse de îngrijire a pielii dedicate tuturor tipurilor de ten, cu concentrații diferite, adaptate grupelor de vârstă cu nevoi distincte. Tu câte produse Gerocossen ai deja în rutină? Scrie-ne părerea ta pe pagina de Facebook sau pe site: www.gerocossen.ro.

 

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.