Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Body Therapy - inovația GEROCOSSEN pentru sportivi

Fie că te pregătești de maraton, fie că faci sesiuni scurte de antrenament pentru a te menține în formă, ai nevoie de momente de relaxare și recuperare. O cremă eficientă împotriva stresului sau un gel de detensionare musculară te vor ajuta să treci cu brio peste momentele în care corpul tău dă semne de oboseală.

Cele 4 produse din gama Body Therapy pot fi utilizate la orice vârstă, fiind bazate pe ingrediente naturale. Specialiștii GEROCOSSEN au folosit uleiuri esențiale precum Eucalipt, Rozmarin, Mentol, Lavandă și Busuioc, în asociere cu extracte de Castan, Ghimbir, Arnică sau Aloe Vera. Mixurile sunt create pentru a putea combate eficient și natural durerile musculare și pentru a oferi o senzație de relaxare a corpului și de hidratare pentru piele.

În funcție de nevoile tale specifice, poți alege una dintre acele patru variante. Indiferent de opțiune, vei descoperi produse care se aplică ușor, sunt perfect tolerate de către piele și-ți asigură o senzație rapidă de confort și relaxare.

1.     Gelul contra crampelor musculare relaxează mușchii in caz de crampe musculare. Creat pentru aplicare locală, acesta conține extracte de plante atent selecționate - Ghimbir, Arnică, Iedera și Rozmarin – cunoscute  pentru efectul lor de stimulare a circulației sanguine și detensionare a mușchilor. Acesta ajută la diminuarea durerii provocate de contracturile musculare.

2.     Gelul pentru relaxare musculară după sport a fost creat pentru a relaxa mușchii solicitați în urma efortului fizic. Conține uleiuri esențiale cu efect anti-inflamator, precum Eucalipt, Rozmarin, Mentol, și este ideal pentru calmarea durerilor cauzate de febra musculară și relaxarea mușchilor încordați.

3.     Gelul răcoritor pentru picioare obosite conține un complex natural format din extract de Castan cu proprietăți de stimulare a circulației sângelui, Eucalipt și Mentol, cu puternic efect anti­inflamator și relaxant,  îndepărtând senzația de oboseală a picioarelor. Este la fel de util după antrenament, dar și la finalul unei zile obositoare.

4.     Untul de corp relaxant, ideal pentru calm și detensionare. Acesta conține Unt de Shea, uleiuri de Susan și Migdale, precum și un complex de uleiuri esențiale de lavandă și busuioc ce conferă o senzație de calm, relaxare și bună dispoziție.  Poate fi aplicat pe întreg corpul, în urma sesiunilor sportive.

Produsele Body Therapy nu au fost testate pe animale și pot fi folosite în regimurile de viață vegane. 

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.