Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Căderea părului: cauze și remedii

Ce faci atunci când pierzi tot mai multe fire? Adeseori îți dai seama brusc, când hainele, pernele și peria sunt pline de păr. Să fie orele prelungite de stres sau factorii genetici? Analizăm cauzele și remediile aferente fiecărui caz, astfel încât să te bucuri de un păr viguros de acum înainte. 

1.     Îți expui corpul la stres prelungit. Chiar dacă pare că faci față oricăror situații, corpul începe să-ți dea semnale ”subtile” că e momentul să iei o pauză de la toate situațiile care-l pun mereu în gardă. Iar căderea părului este una din ”strategiile” organismului de a protesta. Alături de un stil de viață echilibrat, alege un produs cosmetic care poate fi folosit cu regularitate. 

2.     Predispoziție genetică sau îmbătrânirea foliculului. Părul se subțiază, își pierde din volum și, în final, cade. Acest lucru se întâmplă când hormonii androgeni scurtează faza anagenă de creștere și se lungește durata dintre căderea unui fir și înlocuirea acestuia. La femei, părul se subțiază pe cărarea din mijloc și se observă tot mai ușor scalpul. La bărbați, de obicei, căderea părului începe din zona de deasupra tâmplelor. 

3.     Tocmai ai născut. În timpul sarcinii și după naștere se produc o mulțime de schimbări hormonale, care duc la căderea părului. În primă fază, încearcă să eviți styling-ul în exces. Alimentația bogată în fier, omega-3 și vitamina C contribuie și ea la sănătatea firelor. Nu în ultimul rând, un tratament complet împotriva căderii părului îți va reda volumul și fortifica rădăcina. 

Dacă te confrunți cu căderea părului și te afli într-una dintre situațiile de mai sus, specialiștii Gerocossen îți propun produse pe bază de ingrediente naturale ce folosesc forța acestora pentru a reda părului aspectul sănătos pe care-l iubești. 

Gama Capilar+ este creată special pentru a combate cauzele căderii părului, la femei și bărbați, utilizând o formulă ce conține complexul activ brevetat PROCAPIL®, o combinație de trei substanțe active (biotinyl tripeptide-1, apigenin, acid oleanolic) cu acțiune specifică asupra celor 3 cauze ale alopeciei: micro-circulație deficitară, atrofie foliculară din cauza dihidrotestosteronului și îmbătrânirea foliculului. Biotinyl tripeptide-1 stimulează metabolismul celular, apigeninul îmbunătățește micro-circulația, iar acidul oleanolic inhibă 5α-reductaza. Acțiunea sa este completată de extractul din scoarța arborelui de chinină, bogat în chinină, taninuri și zaharuri, ce fortifică firul de păr de la rădăcina și îi stimulează creșterea. Firul de păr devine mai viguros și mai rezistent, fapt dovedit de studii in-vitro și in-vivo** 

Șamponul tratament împotriva căderii părului Capilar+ curăță delicat și îngrijește pielea capului. Formula sa pe bază de Procapil, extract de chinină și ginseng îmbunătățește micro-circulația sanguină la nivelul scalpului, fortifică rădăcina firului de păr și favorizează creșterea.

Loțiunea tratament cu Procapil, ginseng, nuc, urzică și chinină întărește firul de păr și previne căderea sa prematură. În plus, nu te feri de balsam! Un complex de substanțe active va fortifica rădăcina și va netezi podoaba capilară. Balsamul împotriva căderii părului Capilar+ este special conceput pentru îngrijirea părului fragil, predispus la cădere.

Scalpul conține circa 100.000 de foliculi de păr, iar un singur fir are o durată de viață de 2-6 ani. Pentru a nu pierde mai mult de 80-100 fire pe zi, încearcă să-l îngrijești potrivit nevoilor sale, evitând factorii externi poluanți sau degradanți, precum razele UV, excesul de căldură (uscător de păr, placă), produsele modelatoare, etc.

Formulele Gerocossen se bazează pe eficacitatea ingredientelor din natură, ce pot reda sănătatea foliculilor și prelungi viața firelor de păr. Încearcă produsele și lasă-ne un review pe site, alături de celelalte testimoniale din care te poți inspira! Nu uita, #SecretulFrumusețiiTaleEștiTU! 

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.