Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 75 lei
»

Ceaiul verde, aliatul pielii

Ceaiul verde (Camelia sinensis) este un arbust din ale carui frunze se obtine cea mai populara bautura: ceaiul. Extractul de ceai verde se obtine din frunze si este bogat in polifenoli (taninuri, flavonoide, proantocianidine), metilxantine (cafeina, teobromina, etc) si vitamine B si C. Are numeroase utilizari ca supliment alimentar si in produse cosmetice.

Proprietati cosmetice:

  • antioxidant - protejeaza pielea si parul impotriva procesului oxidativ;    antioxidant - protejeaza pielea si parul impotriva procesului oxidativ
  • anti-inflamator – calmeaza pielea sensibila sau iritata;   
  • anti-ageing – protejeaza impotriva degradarii colagenului;
  • fotoprotector- protejeaza impotriva afectelor daunatoare ale radiatiilor UVB
  • anticelulitic

DESCOPERA PRODUSELE CU CEAI VERDE

© Copyright Gerocossen 2019. Toate drepturile rezervate.