Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 75 lei.
»

Creme antirid

De multe ori, trecerea timpului se resimte ca o forță de neoprit în viețile noastre. Dorind să dea uitării acest sentiment neplăcut, Gerocossen a creat gama de creme antirid – pentru ca timpul să fie mai blând cu pielea dumneavoastră.

Cremele antirid de la Gerocossen pornesc de la ingrediente naturale, precum arganul și mierea de albine, care și-au dovedit în timp eficacitatea.

Ulterior, în laboratoarele noastre îmbinăm rețetele tradiționale cu cele mai noi date obținute în cadrul cercetărilor științifice.

Ne dorim ca produsele care ajung la dumneavoastră să vorbească de la sine despre calitatea lor și despre pasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem.

Indiferent dacă aveți nevoie de o cremă pentru riduri profunde sau superficiale, în oferta noastră veți găsi produsul potrivit. Inspirându-ne din natură, folosim ingrediente precum algele și colagenul marin pentru a preveni îmbătrânirea prematură.

Tenul dumneavoastră va fi mai elastic, mai rezistent și fără urme de oboseală. Formula cremelor noastre previne apariția ridurilor și le estompează pe cele existente.

Cremele antirid pentru ochi revitalizează pielea din jurul ochilor și previn apariția eventualelor semne de îmbătrânire. Folosim în formula acestora ingrediente precum cafeina și coenzima Q10 pentru a oferi strălucire pielii și un aspect vizibil îmbunătățit încă de la primele utilizări. 

Ordoneaza dupa:
© Copyright Gerocossen 2021. Toate drepturile rezervate.