Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Te vopsești? Iată culorile noului an!

Dacă vrei un refresh de look care să îți dea și o stare de bine, avem o soluție ce va avea cu siguranță un impact vizibil – schimbă-ți culoarea părului! Te poți baza pe gama Intensse Color de la GEROCOSSEN pentru o selecție minunată de nuanțe și o formulă inovatoare, care-ți va lăsa un păr strălucitor, sănătos și mătăsos.

Trebuie să știi că noua gamă de vopsea de păr a fost creată pe baza unui complex BIOACTIV NATURAL, format din 3 uleiuri exotice BIO: Cocos, Babassu, Muru-muru. Acesta are rolul de a  hrăni, proteja și îngriji părul în timpul vopsirii. În plus, fiecare pachet de vopsea conține un balsam tratament cu keratină lichidă, ce fixează culoarea în interiorul fibrei capilare, pentru o colorare de lungă durată.

Înainte de a te vopsi, iată câteva reguli pe care e bine să le respecți:

1.     Nu face schimbări majore dintr-un singur pas. Dacă ai un păr deschis la culoare, treci treptat prin nuanțe de castaniu, dacă vrei să ajungi la roșcat intens sau negru abanos.

2.     Respectă instrucțiunile de aplicare ale vopselei de păr și timpii indicați.

3.     Nu mixa culorile pentru o nuanță personalizată – este posibil ca rezultatul să nu fie cel scontat.

4.     Protejează-ți pielea din zonele expuse – frunte, urechi, gât, cu un strat fin de cremă.

În ceea ce privește nuanțele acestui an, îți prezentăm câteva recomandări, dar tu alegi ce vrei să te evidențieze! Gama Intensse Color cuprinde o diversitate de nuanțe unde vei găsi cu siguranță ceea ce te avantajează.

1.     Blond închis – o nuanță caldă ce te va pune în valoare, indiferent dacă ai un ten porțelanat sau o tentă măslinie. Aceasta te va întineri și se va asorta cu aproape toate nuanțele tale preferate de ruj!

2.     Șaten mediu – o culoare cu aspect ultra natural, ușor de îngrijit și purtat. Șatenul mediu se va păstra minunat pe părul tău și va reflecta razele soarelui în mod natural.

3.     Negru abanos – se va potrivi pentru look-uri îndrăznețe, puternice. Fie că ai părul scurt sau un breton drept, negrul îți va pune trăsăturile în valoare. Poartă un machiaj natural, pentru a echilibra întregul aspect.

4.     Roșu intens – este nuanța care te va scoate, cu siguranță, în evidență! Poart-o dacă ai un ten deschis la culoare și asorteaz-o cu ținute monocrome.

 

Abia așteptăm să vedem ce nuanță preferi – ne poți spune pe pagina de Facebook sau în secțiunea de review-uri de pe site!

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.