Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Gerocossen Collagen Anti-Age – gama completă de îngrijire pentru față și corp

Specialiștii Gerocossen anunță lansarea gamei Gerocossen Collagen Anti-Age, cu formule inovatoare ce țintesc problema principală a pielii – îmbătrânirea. 

Gama Collagen Anti-Age conține creme pentru față, fiole-tratament, apă micelară și cremă pentru mâini. Pe lângă concentrația de colagen, acestea au în compoziție și uleiuri naturale sau vitamine esențiale, benefice pielii. Produsele din gama Gerocossen Collagen Anti-Age sunt ideale pentru un ten vizibil mai ferm și întinerit. Aceastea asigură un efect de netezire, catifelare și confort - ridurile sunt reduse, iar conturul feței devine mai ferm.  

  • Apa micelară cu extract de Quinoa și vitamina C lipozomală este destinată tuturor  tipurilor de ten. Aceasta curăță delicat machiajul și impuritățile, lăsând tenul curat, neted și luminos.
  • Crema hidratantă antirid de zi SPF 10, pentru ten uscat și devitalizat, este realizată pe baza unui complex format din colagen, vitamina C lipozomală, unt de Shea și filtru UV. Utilizată zilnic, crema contribuie  la hidratarea pielii și estomparea ridurilor fine. 
  • Crema antirid de zi SPF 10, pentru riduri profunde, conține colagen, vitamina C lipozomală, retinol și filtru UV și combate semnele îmbătrânirii, estompând ridurile profunde și îmbunătățind aspectul pielii. 
  • Crema antirid de noapte pentru toate tipurile de piele conține colagen, vitamina C lipozomală și vitamina E, în asociere cu uleiuri și unturi naturale: Jojoba, Avocado, Shea. Este esențială pentru o îngrijire completă a pielii în timpul nopții.
  • Serul tratament antirid intensiv cu 12 fiole conține un complex activ format din colagen marin și Liftonon-Xpert, ingredient patentat cu rol de regenerare a pielii. Formula sa concentrată în ingrediente active reduce lungimea și adâncimea ridurilor, reînnoiește textura pielii și îmbunătățește aspectul tenului.
  • Crema de mâini intens hidratantă este bogată în ulei de cocos și unt de Shea  și hidratează și hrănește intens pielea și cuticulele. Datorită conținutului de ODA-white previne pigmentarea și reduce petele brune. 

Ce este colagenul?

Colagenul este una din cele mai importante proteine din țesutul conjunctiv al pielii. Cu trecerea timpului producția de colagen scade , ceea ce duce la pierderea elasticității și fermității pielii și apariția ridurilor.

Efectele sale antirid sunt dovedite: nivelul de colagen se degradează odată cu vârsta, astfel că pielea are nevoie de îngrijire suplimentară. Această proteină reprezintă 75% din țesuturile ce dau pielii uniformitate și fermitate. Oferă structură și suport pentru un aspect neted și tânăr. 

Produse de înfrumusețare cu colagen

Produsele pe bază de colagen sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. Cremele Gerocossen Collagen anti-age acționează atât la suprafața pielii datorită conținutului de colagen, cât și în profunzime prin vitamina C lipozomală. Colagenul formează un film protector la suprafața pielii, hidratează și netezește ridurile, iar vitamina C lipozomală stimulează sinteza colagenului.

Așteptăm să ne împărtășești părerile tale pe site sau pe pagina noastră de Facebook unde găsești și mai multe sfaturi de sănătate și frumusețe!

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.