Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

GEROCOSSEN HERBALS, aliatul natural contra problemelor părului

Dacă te confrunți de mult timp cu mătreața sau te deranjează aspectul lipsit de vitalitate al părului tău, se impune să afli despre cea mai nouă gamă creată de către specialiștii GEROCOSSEN. Gama HERBALS conține 4 șampoane ce se adresează diferitelor probleme ale podoabei capilare, precum și o mască reparatoare și nutritivă.

Urmând tradiția de peste 30 de ani pe piața din România, specialiștii GEROCOSSEN utilizează puterea plantelor și ingredientelor naturale, mixându-le în formule eficiente. De această dată, Aloe Vera, Urzica, Ricinul sau Castanul stau la baza noilor produse ce promit rezultate pe termen lung pentru cele mai întâlnite probleme ale podoabei capilare.

Gama HERBALS cuprinde patru șampoane și o mască pentru păr ce asigură fortificarea, revigorarea și strălucirea părului, astfel:

·      Șamponul contra căderii părului, cu extracte vegetale de castan și coada calului, fortifică rădăcina părului și crește rezistența acestuia la stres, factori de mediu sau factori mecanici.

·      Șamponul contra mătreții este formulat cu ulei de eucalipt, extract de ceai verde și acid salicilic. Folosit constant, va elimina mătreața și va preveni reapariția acesteia, fiind util pentru orice tip de păr.

·      Șamponul pentru păr gras este îmbogățit cu ulei de mentă și Aloe Vera ce ajută la reducerea secreției de sebum. După aplicare, părul este curat și strălucitor.

·      Șamponul regenerant hrănește și tonifică părul, bazându-se pe extractul de urzică, bogat în vitamine și minerale. Acesta poate fi folosit pentru orice tip de păr.

·      Masca pentru păr hrănește și repară părul subțiat sau deteriorat, datorită formulei bazate pe uleiuri naturale de ricin și cocos. Acestea hrănesc rădăcina părului și netezesc firul, în timp ce pantenolul hidratează și întărește părul de la rădăcină.

Produsele din gama HERBALS nu au fost testate pe animale și pot fi folosite în regimurile de viață vegane. Acestea se regăsesc pe shop-ul online, www.gerocossen.ro, dar și în supermarket-uri, farmacii și magazine Plafar.

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.