Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Gold Quality Award pentru crema Manuka Bio 55+

Suntem încântați că unul dintre produsele noastre de top – Crema de față Manuka Bio 55+ – crema antirid – riduri profunde - a primit distincția Gold Quality Award, din partea Monde Selection, una dintre cele mai importante instituții de control a calității pentru produse din întreaga lume.

Acest Gold Quality Award garantează că produsul a fost testat și aprobat de un juriu calificat, în conformitate cu proceduri riguroase de evaluare și criterii stricte. Astfel, s-a confirmat calitatea produsului ce face parte din gama Manuka Bio, de la Gerocossen.

Monde Selection Quality Institute, cu sediul în Belgia, confirmă calitatea produselor de consum, încă din 1961. Institutul s-a impus ca una dintre cele mai vechi instituții de acest gen, devenind lider în evaluarea calității produselor de larg consum pe baza parametrilor organoleptici și științifici.

Procesul de evaluare este realizat de către un juriu format din lectori universitari, chimiști, ingineri și specialiști în cosmetică. Experților independenți de la Monde Selection li se încredințează sarcina de a verifica astfel calitățile intrinseci ale produsului și conformitatea acestora cu informațiile comunicate de către producător, precum și faptul că produsul conține suficiente ingrediente active pentru a obține efectul scontat. Experții evaluează și acuratețea informațiilor furnizate consumatorilor, cum ar fi lista ingredientelor, substanța activă conținută, instrucțiunile de utilizare, condițiile de utilizare necesare și absența efectelor secundare adverse.

În fiecare an, Monde Selection evaluează peste 3000 de produse de la 1000 de companii din 90 de țări, pe care le notează conform criteriilor specifice, acordându-le una dintre cele 4 distincții disponibile.

 

Gama Gerocossen Manuka BIO cuprinde creme de îngrijire pentru orice vârstă și probleme specifice ale tenului, de la 18 la peste 65 de ani, precum și produse de demachiere, dar și o cremă pentru mâini și un unt de corp hidratant.

Gama are la bază Mierea de Manuka, un ingredient natural prețios, obținut din florile arborelui de Manuka din zonele nepoluate din Noua Zeelandă. Aceasta conține 92 de nutrienți, 46 de antioxidanți și toți aminoacizii esențiali. Astfel, hidratează pielea în profunzime și-i redă elasticitatea.

Crema antirid - riduri profunde 55+ Manuka Bio 50 ml are o formulă luxuriantă, special creată pentru a sprijini pielea in lupta cu ridurile și a conferi tenului un aspect mai tânăr. Crema are un complex activ inovator conferă pielii vitalitate, fermitate și netezime : mierea de Manuka BIO hrănește pielea, Retinolul incapsulat regenerează, iar Lakesis (ingredient patentat) reactivează in piele sinteza proteinei Klotho, cunoscuta ca proteina tinereții.  

Folosită zilnic, conferă tenului vitalitate și fermitate. Ridurile sunt reduse, iar tenul își recapătă aspectul luminos și neted.

Găsiți detalii despre fiecare dintre aceste produse minunate cu Miere de Manuka BIO pe site, precum și pe pagina noastră de Facebook.

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.