Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Manly: O culoare intensă a părului, la orice vârstă

În ciuda eforturilor, albirea părului nu poate fi împiedicată, astfel că procesul de colorare revine necesar pentru menținerea unui look tânăr. Deși există variate tipuri de vopsea permanentă, aceasta poate distruge și sensibiliza firul de părul, mai ales dacă nu este aplicată de către un specialist.

Pentru a oferi bărbaților o soluție de colorare ușor de folosit, GEROCOSSEN a creat Manly, o gamă dedicată, ce conține șampoane colorante, în nuanțe naturale.

Șaten sau negru, acestea sunt perfect adaptate fizionomiei masculine și sunt ușor de aplicat, cu rezultate imediate. Șampoanele colorante îți fac efectul în doar 10 minute, oferind părului cărunt o nouă viață. Totodată, vor da un plus de vigoare și strălucire, datorită complexului natural unic format din Aloe Vera, Keratina și Vitamina E.

Șamponul colorant Manly acoperă cu succes firele albe, rezultatul fiind o culoare plăcută, apropiată de cea naturală. Astfel, nuanțarea părului se transformă dintr-un subiect tabu, într-un obicei sănătos și ușor de întreținut, acasă!

Dacă ai folosit produsele din gama Manly, ne poți lăsa recenziile și părerile tale pe site sau pe pagina noastră de Facebook.

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.