Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Produse naturale hidratante și antirid – cosmetice cu miere de Manuka Bio

Fiecare etapă de vârstă vine cu propriile-i provocări: acnee, linii de expresie, riduri profunde, uscăciune. Cum le poți preveni sau trata? Cu un ingredient ”de aur” în cosmetică: mierea de Manuka BIO. Aceasta regenerează și menține elasticitatea pielii pe termen lung. 

Lista de proprietăți și beneficii a mierii de Manuka este impresionantă. Lucruri esențiale de știut: are efecte antibacteriene, antiinflamatorii, antiseptice și nutritive datorită celor 92 de nutrienți și 46 de antioxidanți din compoziție. Arborele de Manuka este extrem de delicat, înflorește 2-6 săptămâni pe an, în Noua Zeelandă. 

Răspunsul tău pentru primele riduri

Sănătatea tenului începe cu demachierea riguroasă. Laptele demachiant micelar curăță și hidratează, având la bază mierea de Manuka și uleiul de migdale dulci. 

Ten uscat, aspect neuniform? O textură ușoară și fină, îi va da pielii un plus de fermitate și luminozitate. Crema intens hidratantă conține și ingredientul Moist24R ce asigură hidratarea timp de 24 ore. 

Primele riduri se pot instala în jurul vârstei de 30 ani, astfel că o îngrijire adecvată e benefică. Formula antirid cu miere de Manuka BIO, unt de Shea și ulei de avocado întârzie formarea liniilor de expresie și dinamice. Crema de față din această gamă menține elasticitatea pielii și îi dă suplețea pe care ți-o dorești. 

Ce faci când apar ridurile profunde

Manuka BIO include formule cu un complex inovator de substanțe pentru fiecare categorie de vârstă, astfel că variantele, 45+, 55+ și 65+ îți vor veni în ajutor pentru regenerarea din interior, netezirea ridurilor și luminozitatea proprie pielii hidratate. Aplică zilnic crema pe față, gât și decolteu, cu mișcări ascendente ce stimulează circulația și facilitează pătrunderea produsului în piele. 

Gold Award 2022, acordat de către Monde Selection, una dintre cele mai importante instituții de control al calității, este o distincție de care suntem foarte mândri, iar crema antirid Manuka BIO 55+ o merită din plin. Încearc-o și tu! 

Formula premiată internațional, marca Gerocossen, include un complex activ: miere de Manuka BIO, retinol încapsulat și ingredientul patentat Lakesis ce reactivează în piele sinteza proteinei Klotho. Aceasta din urmă este cunoscută drept proteina tinereții ce suprimă stresul oxidativ și inflamația asociată îmbătrânirii. 

 

Indiferent de vârsta pe care o ai, în gamele Gerocossen vei găsi mereu resursele pentru o îngrijire corectă și eficientă a pielii tale! Amintește-ți că #SecretulFrumusețiiTaleEștiTU și bucură-te de comorile naturii! 

Postează review-urile tale pe site sau pe pagina noastră de Facebook, unde găsești și mai multe sfaturi de frumusețe! 

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.