Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Pașii unei rutine sănătoase pentru ten

Ai hotărât! 2022 este anul în care vei avea cu adevărat grijă de tenul tău. În care vei alege doar produsele potrivite, îți vei crea o rutină sănătoasă și o vei respecta în fiecare zi. Nu este complicat, iar noi te ajutăm cu cel mai important pas – informația potrivită!

Indiferent de vârstă, tenul are nevoie de o îngrijire constantă, în conformitate cu particularitățile sale. Pe măsură ce timpul trece însă, ridurile apar în mod natural și prioritățile se schimbă. De acum ai nevoie de produse cu ingrediente atent alese, care să te ajute să ții sub control semnele îmbătrânirii, să-ți păstrezi vitalitatea și prospețimea tenului. Special pentru această etapă, experții GEROCOSSEN au creat gama Collagen Anti-Age ce conține o serie de produse cu formule inovatoare, ce asociază colagenul marin cu vitamina C lipozomală. Colagenul hidratează straturile superioare ale pielii, iar vitamina C lipozomală penetrează în profunzime și stimulează producția de colagen. Aplicate corect și constant, aceste produse te vor ajuta să-ți menții tenul suplu pe termen lung. Iată ce pași trebuie să urmezi!

1.     Demachierea

Folosește un produs blând, dar eficient, dimineața și seara pentru a-ți curăța tenul de praf, machiaj sau sebum. Apa micelară 3 în 1 din gama Collagen Anti-Age va curăța cu delicatețe, pregătindu-ți fața pentru etapa de hidratare. Nu sări peste acest pas niciodată, e extrem de important să aplici crema pe tenul proaspăt curățat, pentru efectul scontat.

2.     Hidratarea

După curățare poți aplica, în funcție de vârstă, Crema hidratantă antirid Collagen Anti-Age sau Crema antirid de zi, în timp ce pentru seară este recomandată Crema antirid de noapte. Masează produsul în piele cu mișcări circulare, de jos în sus, ridicând în același timp pielea. Te asiguri astfel că a intrat uniform în piele și îți ajuți fața să lupte contra gravitației. Pielea va fi elastică, fermă și netedă.

3.     Extra îngrijire

Pentru încă un pas către o rutină perfectă de beauty, folosește fiolele tratament antirid intensiv Collagen Anti-Age - un tratament intensiv cu rol de stimulare a formării colagenului. Acestea se aplică în fiecare zi, înainte de aplicarea cremei, iar testele au demonstrat că produsul îmbunătățește aspectul ridurilor cu până la 20% și crește fermitatea pielii cu până la 17%.

4.     Grijă pentru mâini

Știm că produsele Collagen Anti-Age de la GEROCOSSEN te-au cucerit, așa că trebuie să testezi și crema pentru mâini. Aceasta formează o peliculă protectoare pentru piele, acționând ca o barieră împotriva prafului, frigului, sau altor iritanți din mediu. În plus, mirosul fin te va cuceri de la prima aplicare.

Dacă vrei să împarți cu cineva drag secretele noii tale rutine de înfrumusețare, vei găsi pe site casetele cadou gata pregătite. Acestea conțin două produse esențiale – apa micelară și crema de față pentru zi – care stau la baza unui ten sănătos și întinerit.

Poți împărtăși cu noi recomandările sau părerile tale despre produse, pe pagina de Facebook sau pe site, în secțiunea Review-uri, de pe pagina fiecărui produs.

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.