Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 75 lei.
»

La ce varsta apare celulita si ce tratamente poti aplica

Celulita este acea acumulare de tesut adipos cu un aspect vizibil pe piele (ca niste gropite), pe diferite zone ale corpului. Majoritatea femeilor se confrunta cu celulita, insa cu ajutorul unui stil de viata sanatos si al unor tratamente corespunzatoare, aceasta se poate diminua vizibil sau chiar elimina.

Acumularea tesutului adipos cu aspect deranjant se regaseste pe coapse, solduri, fese ori abdomen, indiferent de numarul de kilograme. Varsta la care apare celulita nu este bine determinata, insa, in general, aceasta devine vizibila dupa 20 de ani.

Ce putem face pentru a diminua sau chiar elimina celulita?

In primul rand, trebuie sa incepem prin a avea grija la alimentele pe care le consumam, a face miscare in mod regulat (fie ca mergem mult pe jos sau executam exercitii fizice la sala) si prin a ne odihni corespunzator (da, chiar si somnul influenteaza functionarea organismului si arderea grasimilor!).

De asemenea, putem combate celulita cu ajutorul produselor cosmetice aplicate corect. Gerocossen ofera o gama larga de produse anticelulita, ce contin ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, adaptate diferitelor nevoi.

Ser concentrat pentru combaterea celulitei persistente

Utilizeaza zilnic acest gel daca iti doresti rezultate vizibile intr-un timp cat mai scurt. Contine substante active precum cafeisilane, iedera si castan, ce amplifica procesul de ardere a grasimilor si imbunatateste drenajul limfatic, eliminand apa din tesuturi.

Ulei de masaj anticelulita cu ulei de portocale si ulei de migdale

Tot pentru utilizare zilnica este conceput si uleiul, avand rolul de a stimula circulatia sangelui. Ajuta la drenarea lichidelor acumulate si pregateste pielea pentru aplicarea produselor anticelulitice. Datorita incalzirii pielii la nivel local, actiunea produselor anticelulitice specifice este intensificata. In plus, un timp scurt de rasfat zilnic cu ajutorul masajului, fie ca il facem singure acasa, fie ca mergem la un specialist, ne va relaxa si ne va oferi acea doza necesara de energie.

Daca te confrunti si tu deja cu aceasta problema, fie ca vorbim de celulita normala, fibroasa, edematoasa sau persistenta, revizuieste-ti dieta, activitatea sportiva, dar si lista de produse cu ingrediente active! Nu uita, sanatatea vine din natura!

© Copyright Gerocossen 2020. Toate drepturile rezervate.