Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 75 lei
»

Uleiul de ricin, beneficii din natura

Uleiul de ricin se obtine prin presare la rece din semintele plantei de ricin. Este apreciat ca ingredient cosmetic datorita compozitiei sale: bogat in acid ricinoleic, are un efect emolient asupra pielii si ajuta la mentinerea apei in tesut. Se utilizeaza si pentru ingrijirea parului, conferindu-i vitalitate si un aspect sanatos.

Cateva dintre beneficiile acestui ulei natural sunt:

  • Ajuta la cresterea si intarirea firului de par
  • Reda stralucirea naturala a parului
  • Previne despicarea varfurilor
  • Confera hidratare, suplete si elasticitate pielii

 

DESCOPERA PRODUSELE CU ULEI DE RICIN

© Copyright Gerocossen 2019. Toate drepturile rezervate.