Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 75 lei
»

Uleiul de jojoba pentru hidratare intensa

Uleiul de Jojoba se extrage din nuca arbustului Simmondsia chinensis, extrem de popular in zonele desertice din Statele Unite ale Americii. Este o ceara lichida, extrem de stabila la oxidare si se aseamana foarte mult sebumului uman. Nu este gras sau lipicios, fiind astfel un ingredient ideal pentru ingrijirea pielii.

Proprietati cosmetice:

  • Hidratant intensiv al pielii
  • Emolient pentru pielea uscata
  • Trateaza parul uscat si despicat

DESCOPERA PRODUSELE CU ULEI DE JOJOBA

© Copyright Gerocossen 2019. Toate drepturile rezervate.