Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Balsam si masca de par

Una dintre principalele linii ale frumuseții feminine este părul. Felul în care ne încadrează chipul ne scoate în evidență cele mai frumoase trăsături, iar feluritele coafuri pe care le putem experimenta ne ajută să ne accentuăm stilul și personalitatea.

„Părul este cel mai bogat ornament al femeii”, spunea Martin Luther. În această idee, specialiștii noștri își oferă pasiunea și priceperea dobândită în domeniul cosmeticii pentru a-ți oferi cele mai bune produse de îngrijire a părului.

Astfel, fiind concepute din ingrediente de cea mai înaltă calitate, balsamul și măștile de păr de la Gerocossen aduc părului un plus de sănătate și vitalitate.

Vei descoperi în gama noastră de balsamuri de păr produse cu substanțe active precum keratina și uleiul de argan. Keratina formează un strat protector care ajută la creșterea densității și grosimii firelor de păr, prevenind vârfurile despicate și reducând ruperea părului. Balsamul cu ulei de argan este recomandat în special îngrijirii părului coafat cu placa sau cu alte echipamente care acționează termic asupra acestuia.

Măștile pentru păr uscat de la Gerocossen, îmbogățite cu ingrediente de origine naturală sunt intens hrănitoare și îmbunătățesc textura firului de păr. De altfel, fibrele capilare vor fi revitalizante și pline de strălucire datorită tratamentelor eficiente aplicate cu regularitate. În plus, măștile care combat căderea părului contribuie la regenerarea firului de păr, asigurându-i necesarul de vitamine și minerale.

Astfel, părul tău va fi mereu frumos și sănătos, iar tu te vei simți puternică și încrezătoare!

Ordoneaza dupa:
© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.