Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Informatii livrare si plata

 

Gerocossen.ro livreaza in Romania in orice oras sau localitate in sistem de curierat rapid - Fan Courier sau GLS, sau in regim de expeditie normal prin Posta Romana.

Timpul de livrare este de maximum 24 - 48 ore lucratoare, in cazul in care livrarea se face prin Curier si 3-4 zile lucratoare prin intermediul Postei Romane, daca produsele se afla pe stoc.

Expedierea produselor se face functie de stoc in prima zi lucratoare care urmeaza zilei confirmarii electronice sau telefonice a comenzii.

Livrarea prin curier - Fan Courier sau GLS  - se face in termen de 24 - 48 ore lucratoare din momentul confirmarii electronice(sau telefonice) a comenzii, pentru produsele aflate in stoc. Coletul ajunge direct la adresa furnizata de Dvs (adresa trebuie sa contina date exacte, interval orar cand sunteti disponibili si un numar de telefon valabil), astfel incat va rugam sa receptionati coletul in termenul stabilit de comun acord cu curierul, acesta avand obligatia sa va trimita mesaj sau sa va contacteze telefonic, inainte de efectuarea livrarilor.

Livrarea prin Posta Romana se face in aproximativ 3-4 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii. 
Coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate, motiv pentru care adresa de livrare si numele indicate in comanda trebuie sa corespunda cu cele din cartea de identitate.

Daca adresa sau numele furnizate nu corespund cu cele din buletinul de identitate, nu veti putea ridica coletul.
In decurs de 3-4 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, o sa primiti un aviz postal de instiintare. Daca nu primiti avizul de la posta, va rugam sa contactati oficiul postal de care apartineti, pentru a verifica daca a ajuns coletul.
Daca in termen de 7 zile nu ridicati coletul, acesta se va intoarce la noi (in acest caz noi platind cheltuielile de livrare, retur si magazinaj). Nu trimitem colete la Post Restant!

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora pe viitor comenzi catre clientii care nu efectueaza receptia comenzilor efectuate.

Comenzile lansate in  zilele lucratoare de Luni - Vineri pana la ora 10:00 vor fi expediate in aceeasi zi.

Comenzile lansate in zilele lucratoare de Vineri dupa orele 10:00 si pana Luni ora 10:00 vor fi procesate incepand cu ziua de Luni.

Preturile produselor de pe site sunt finale si includ TVA.

Produsele sunt asigurate pe durata transportului, Gerocossen.ro este complet raspunzator si isi asuma responsabilitatea ca produsele sa ajunga la destinatie in cea mai buna conditie.

In colet produsele sunt insotite de factura fiscala.

 

Comenzile primite din alte tari:


In acest moment prin magazinul online www.gerocossen.ro sunt onorate comenzi doar pe teritoriul Romaniei, comenzile in afara tarii nefiind disponibile.

Pentru informatii si comenzi din alte tari va rugam sa ne contactati la email comenzi@gerocossen.ro sau la telefon 0730.060.315.


Costurile de livrare ale comenzilor:

Comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei beneficiaza de livrare GRATUITA oriunde pe teritoriul tarii!

Pentru comenzi cu o valoare a produselor mai mica de 150 lei costurile de livrare sunt :

- 18 lei prin Curier in alte localitati,

- 15 lei prin Curier in Bucuresti,

- 15 lei prin Posta Romana.

Costurile de livrare includ TVA.

Plata produselor:

Produsele se pot achita cu cardul(aici aveti linkul catre procesatorul de plati Netopia mobilPay in momentul finalizarii comenzii, ramburs la curier sau la oficiul postal.

Procedura de Retur:

Produsele comandate pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34 / 2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta incheiate cu comerciantii.

Pentru returul produselor comandate va rugam sa folositi modelul de formular de retragere accesand linkul Formular de retragere.

Cele 14 zile calendaristice se considera din ziua in care consumatorul (cumparatorul) sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor.

Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online din cadrul Gerocossen Magazin. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Produsele se vor returna obligatoriu in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara a fi deteriorate sau utilizate. S.C. GEROCOSSEN S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor returnate in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data confirmarii primirii in conditiile specificate, a produselor in cauza. In acest sens va revine obligatia transmiterii cat mai corecte a datelor contului bancar, in vederea tranferului sumei de bani aferenta.  Denuntarea de contract se face numai in scris catre S.C. GEROCOSSEN S.R.L., in cadrul gerocossen.ro.

Pentru orice sesizare sau reclamatie ne puteti contacta telefonic la numarul +4(021)242.02.71/Mobil:0730.060.315 sau pe email la gerocossen@gerocossen.ro

Obligatiile consumatorului in cazul retragerii

Conform Ordonantei nr. 34 / 2014, consumatorul (cumparatorul) suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care comerciantul accepta sa suporte acele costuri sau in care comerciantul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator.

Returnarea produselor se va face prin acelasi serviciu de curierat sau unul similar si va informa S.C. GEROCOSSEN S.R.L. despre acest fapt.

 

© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.