Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 75 de lei
»

Informatii livrare si plata

Gerocossen.ro livreaza in Romania in orice oras sau localitate in sistem de curierat rapid - FAN COURIER sau in regim de expeditie normal prin Posta Romana.

Livrarea prin curier se face in termen de 24 - 48 h din momentul confirmarii telefonice sau electronice a comenzii pentru produsele aflate in stoc. Coletul ajunge direct la adresa furnizata de Dvs (adresa trebuie sa contina date exacte, interval orar cand sunteti disponibili si un numar de telefon valabil), astfel incat va rugam sa receptionati coletul in termenul stabilit de comun acord cu curierul, acesta avand obligatia sa va contacteze telefonic, inainte de efectuarea livrarilor.

In unele cazuri se poate livra prin Posta Romana in zonele din afara ariei de acoperire FAN COURIER.
Livrarea prin Posta Romana se face in aproximativ 3-4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.
Coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate, motiv pentru care adresa de livrare indicata in comanda, trebuie sa corespunda cu cea din cartea de identitate.

Daca adresa la care doriti coletul nu corespunde cu cea din buletinul de identitate, nu veti putea ridica coletul.
In decurs de 3-4 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, o sa primiti un aviz postal de instiintare. Daca nu primiti avizul de la posta, va rugam sa contactati oficiul postal de care apartineti, pentru a verifica daca ati primit coletul.
Daca in termen de 7 zile nu ridicati coletul, acesta se va intoarce la noi (in acest caz noi platind cheltuielile de livrare, retur si magazinaj). Nu trimitem colete la Post Restant!

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora pe viitor comenzi catre clientii care nu efectueaza receptia comenzilor efectuate.

Comenzile lansate in zilele de Vineri dupa orele 10:00 si pana Luni ora 09:00 vor fi procesate incepand cu ziua de Luni.

Preturile produselor de pe site sunt finale si includ TVA.
Timpul de livrare este de maximum 24 - 48 ore in cazul in care livrarea se face prin FAN COURIER si 3-4 zile prin intermediul Postei Romane,daca produsele se afla pe stoc.

  • produsele se livreaza la adresa indicata in comanda si confirmata telefonic.
  • expedierea produselor se face functie de stoc in ziua confirmarii telefonice a comenzii.
  • produsele sunt asigurate pe durata transportului,Gerocossen.ro este complet raspunzator si isi asuma responsabilitatea ca produsele sa ajunga la destinatie in cea mai buna conditie.
  • in colet produsele sunt insotite de factura fiscala.

Costurile de livrare ale comenzilor:

Comenzile in valoare totala de minim 75 lei beneficiaza de livrare GRATUITA oriunde pe teritoriul tarii!

   Pentru orice alte comenzi cu o valoare mai mica de 75 lei costurile de livrare sunt :

      - 20 lei prin FAN COURIER

      - 13 lei prin Posta Romana.

    Costurile de livrare includ TVA.

 Plata produselor:

Produsele se vor achita ramburs la curier sau la oficiul postal. 

© Copyright Gerocossen 2018. Toate drepturile rezervate.