Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Creme si lotiuni de corp

Jim Rohn spunea „Ai grijă de corpul tău pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiești”. Cuvintele sale sintetizează un adevăr de o importanță majoră din viața noastră, atrăgând atenția asupra atitudinii pe care trebuie să o avem pentru a ne bucura cât mai mult de frumusețea și sănătatea pielii noastre.

Pentru a te ajuta să-ți păstrezi aspectul tânăr și sănătos al corpului, Gerocossen îți oferă o gamă de creme și loțiuni pentru corp concepute din ingrediente de origine naturală, care fac adevărate minuni atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii.

Mai mult decât atât, știm cât de greu este să câștigi lupta împotriva vergeturilor și a tuturor celorlalte semne date de factorii interni și externi cu care ne confruntăm zi de zi, astfel că echipa de specialiști de la Gerocossen a conceput pentru tine gama Supless, bazată pe o formulă specială ce previne și combate imperfecțiunile inestetice ale corpului.

Complexul activ natural al cremelor de corp Gerocossen, format din unt de shea și uleiuri de migdale și măsline, contribuie la îmbunătățirea elasticității pielii și ajută la regenerarea epidermei, corpul tău fiind intens hidratat și regenerat. De altfel, vergeturile din zonele predispuse apariției de astfel de semne – cum sunt coapsele, abdomenul sau sânii – vor fi vizibil estompate, pentru ca tu să te bucuri din nou de o piele fină și sănătoasă!

Ordoneaza dupa:
© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.