Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Seruri antirid

Pentru a ne bucura de un ten frumos si sanatos este necesar sa avem un ritual de ingrijire atent planificat, in care sa fie incluse doar produse de inalta calitate, selectate cu cea mai mare atentie.

Dupa o anumita varsta, pielea incepe sa intampine anumite probleme, deranjante atat fizic, cat si psihic. Ea nu mai poate fi ajutata doar cu creme, ci necesita sustinerea unor seruri pentru ten, a unor masti puternic hidratante si a altor produse cosmetice special concepute pentru nevoile tenului matur.

In momentul in care pielea nu mai este hidratata in mod corespunzator, nu doar ca apare aspectul tern nedorit, ci incep sa se formeze binecunoscutele riduri. Atat in diminuarea acestora din urma, cat si in prevenirea lor, este indicat un ser antirid conceput din ingrediente intens nutritive, care patrund profund in tesut si stimuleaza productia de colagen.

Un ser pentru ten este un produs cosmetic care, spre deosebire de o crema din aceeasi gama, contine un procent mai mare de ingrediente nutritive. Serurile pot fi de mai multe tipuri: ser antirid pentru ten lipsit de fermitate, ser pentru estomparea ridurilor profunde si ser pentru ten cu efect intens hidratant.

GEROCOSSEN cunoaste nevoile tenului si ofera produse de inalta calitate, cu ingrediente inspirate din natura, ce ajuta pielea sa isi recapete frumusetea si vitalitatea, intr-un mod sanatos.

Serurile antirid din gamele Collagen Anti-Age si Hyaluron Anti-Age , datorita substantelor atent selectate, actioneaza sinergic pentru a elimina ridurile, stimuleaza metabolismul celular si ofera tenului fermitate si luminozitate.

Nu uita! Putem la orice varsta sa ne bucuram de o piele sanatoasa si stralucitoare. Ofera-i tenului tau atentia de care are nevoie si foloseste serurile pentru ten de la GEROCOSSEN ca sa il mentii mereu tanar!

Ordoneaza dupa:
© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.