Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Sampoane

Șamponul este unul dintre produsele de îngrijire personală nelipsite din rutina zilnică a oricărei persoane. Părul are un rol foarte important atât în aspectul nostru fizic, cât și în starea de spirit și în încrederea pe care o avem în propria persoană.

Se impune, așadar, să îl îngrijim cât mai bine! Un prim pas foarte important este chiar alegerea celui mai potrivit șampon. Fie că dorești să protejezi culoarea părului vopsit sau că te confrunți cu situații mai puțin plăcute, precum pierderea podoabei capilare sau lipsa de volum a acesteia, oferta Gerocossen acoperă oricare dintre aceste nevoi.

Șampoanele Gerocossen conțin substanțe naturale precum keratina și uleiul de ricin, de migdale sau de argan, care îi asigură părului aportul de nutrienți necesari pentru a fi sănătos și rezistent. Keratina dă volum și vitalitate părului moale, iar uleiurile din plante ajută la hrănirea și regenerarea firelor de păr.

Oferta noastră cuprinde șampoane naturale, care să-i asigure părului tău îngrijirea de care are nevoie. Utilizarea regulată a acestora va conferi protecția necesară podoabei capilare, ferind-o de agresiunile cotidine și menținându-i nivelul optim de hidratare. În acest fel te vei bucura de un păr ușor de pieptănat, rezistent și, cel mai important, sănătos.

Șampoanele Gerocossen sunt testate dermatologic, nu conțin parabeni și silicon și au în componența lor ingrediente organice. Îmbinând ingredientele de origine naturală cu rezultatele cercetărilor științifice din domeniul cosmeticii, îți oferim produse la cele mai înalte standarde ale calității!

Ordoneaza dupa:
© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.