Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Creme antirid

De multe ori, trecerea timpului se resimte ca o forta de neoprit in vietile noastre. Dorind sa dea uitarii acest sentiment neplacut, Gerocossen a creat gama de creme antirid – pentru ca timpul sa fie mai bland cu pielea dumneavoastra.

Cremele antirid de la Gerocossen pornesc de la ingrediente naturale, precum arganul și mierea de albine, care si-au dovedit in timp eficacitatea.

Ulterior, în laboratoarele noastre imbinam retetele traditionale cu cele mai noi date obtinute în cadrul cercetarilor stiintifice.

Ne dorim ca produsele care ajung la dumneavoastra sa vorbeasca de la sine despre calitatea lor și despre pasiunea pe care o punem in tot ceea ce facem.

Indiferent daca aveti nevoie de o crema pentru riduri profunde sau superficiale, in oferta noastra veti gasi produsul potrivit. Inspirandu-ne din natura, folosim ingrediente precum mierea de manuka, algele și colagenul marin, pentru a preveni imbatranirea prematura.

Tenul dumneavoastra va fi mai elastic, mai rezistent și fara urme de oboseala. Formula cremelor noastre previne aparitia ridurilor si le estompeaza pe cele existente.

 

Ordoneaza dupa:
© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.