Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Anunt de interes public

S.C. GEROCOSSEN S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei nr 9, sector 2 avand ca activitate principala “Fabricarea parfumurilor si a produselor cosmetice (de toaleta)" – cod 2042 depune documentatia pentru reinnoirea autorizatiei de mediu .

Obiectivul este amplasat pe platforma industriala Pipera, in incinta Business Park Iride.

Societatea produce produse cosmetice: creme si emulsii pentru fata si corp, produse pentru plaja, sampoane si alte produse pentru ingrijirea parului, vopsea pentru par.

Din procesele tehnologice nu rezulta produsi secundari si reziduuri.

Nu exista emisii periculoase in atmosfera si nici nivel de zgomot care sa depaseasca limita admisa de legislatie.

Apele rezultate din spalarea instalatiilor nu se deverseaza in reteaua de canalizare ci se colecteaza separat si sunt preluate si tratate de catre o firma specializata cu care avem contract.

Trimestrial se preleveaza si se analizeaza probe din apele menajere deversate in reteaua de canalizare. Prelevarea si analiza acestor ape se face de catre personalul unui laborator specializat.

Societatea are contracte cu firme specializate pentru colectarea tuturor tipurilor de deseuri: hartie, plastic, metal s.a.

Documentatia este depusa si poate fi consultata la Agentia de Protectia Mediului Bucuresti, Aleea Lacul Morii 151, sector 6, Bucuresti, tel  0374416122, 0374416128, 0374416114

© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.