Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Creme hidratante pentru fata

„Frumusețea chipului este o podoabă fragilă, o floare trecătoare, strălucire de o clipă și care nu-i legată decât de epidermă”, spunea Molière.

Tocmai pentru a lupta cu fragilitatea și efemeritatea frumuseții, Gerocossen a creat gama de creme hidratante pentru față. Hidratarea tenului este un aspect estențial pentru a avea un chip curat, sănătos și tânăr.

De aceea, cremele și tratamentele pentru față din oferta noastră au la bază un „cocktail” de substanțe active pure și concentrate, amestecate cu ingrediente de origine naturală, desăvârșite de pasiunea și priceperea noastră în domeniul cosmeticelor.

Astfel, produsele noastre se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, Gerocossen livrând mereu creme autentice, fabricate în mod etic și responsabil în laboratoarele proprii.         

Așadar, cremele hidratante pentru față din gamele Gerocossen sunt bazate pe puterea ingredientelor din care sunt concepute, revitalizând celulele pielii și protejând tenul de factorii externi.

Totodată, factorul de protecție solară din compoziția acestor cosmetice previne apariția ridurilor și încetinește procesul de îmbătrânire, lăsând pielea mătăsoasă, netedă și luminoasă.

Numele Gerocossen a devenit o garanție a calității atât în România, cât și dincolo de granițele țării, tocmai pentru că ne-am dedicat dezvoltării de cosmetice bazate pe ingrediente de origine naturală care oferă rezultatele promise. Cu siguranță, în oferta noastră vei găsi produsul care să ți se potrivească!

Ordoneaza dupa:
© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.