Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Termeni si conditii Gerocossen.ro

Site-ul Gerocossen (www.gerocossen.ro) este operat de societatea SC Gerocossen srl, societatea fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu  autorizatia nr. 28074 in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, si se angajeaza in vederea pastrarii confidentialitatii datelor personale, conform dispozitiilor legislative in vigoare, regulamentul european GDPR si legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului ww.gerocossen.ro

Site-ul www.gerocossen.ro este operat de societatea Gerocossen S.R.L., J40/5067/1991, RO5326, Capital social 10.000 lei, cu sediul in B-dul Dimitrie Pompei nr.9, sector 2 Bucureşti, Romania. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului www.gerocossen.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile autor (COPYRIGHT):

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Intregul continut al site-ului GEROCOSSEN.RO- imagini, texte, elemente de grafica, programe si alte date sau simboluri - este proprietatea GEROCOSSEN.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul GEROCOSSEN.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor va rugam sa ne contactati la adresa: gerocossen@gerocossen.ro.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului:

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.gerocossen.ro sunt reglementate oficial de OUG nr. 34/2014., privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Pentru returul produselor comandate va rugam sa folositi modelul de formular de retragere accesand linkul Formular de retragere.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.gerocossen.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. gerocossen.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.gerocossen.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii gerocossen.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.gerocossen.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.

Protectia datelor personale:

Ne asumam responsabilitatea de a pãstra confidentialitatea datelor introduse de utilizatori (adresele de e-mail si parolele conturilor) si nu vom divulga aceste informatii unor terte persoane pentru a le folosi cu scop publicitar.
Conform Regulamentului general european nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în
ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, Gerocossen va administra în conditii de sigurantã si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Utilizatorii înteleg si acceptã cã datele personale pe care le furnizeazã sunt prelucrate in scopul oferirii în conditii optime de cãtre Gerocossen a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica, precum si in scopul prelucrarii de catre Gerocossen a acestor date si informatii personale în vederea efectuãrii de studii de piatã si transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.gerocossen.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul gerocossen.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Gerocossen si va duce la cercetarea penala impotriva celor care au incercat acest fapt.

Sesizari si reclamatii

Pentru orice sesizare sau reclamatie ne puteti contacta telefonic la numarul +4(021)242.02.71/call center 021.9096 sau pe email la comenzi@gerocossen.ro

Pentru solutionarea on-line a litigiilor va rugam accesati https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

Orice conflict aparut intre S.C. GEROCOSSEN S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care concilierea amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.