Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Povestea Gerocossen

Povestea Gerocossen a inceput in anul 1990 si de atunci misiunea noastra este aceea de a incuraja femeile sa isi descopere frumusetea naturala si de a avea incredere in fortele proprii.

Inca de la inceput ne-am dorit sa cream produse unice, care sa capteze din plin proprietatile benefice ale plantelor si elementelor naturale pe care se bazeaza. Astfel a fost infiintata compania Gerocossen, urmand viziunea comuna a celor trei membri fondatori, care au decis sa isi urmeze pasiunea pe cont propriu si sa puna bazele unei companii care sa aduca pe piata locala cosmetice romanesti naturale si de calitate.

Povestea noastra a inceput din pasiunea a trei oameni dedicati, care impreuna aveau deja in spate zeci de ani de experienta in domeniul industriei cosmeticelor, acoperind diverse arii de expertiza. Impreuna ei creat fundatia companiei Gerocossen de astazi si prin implicarea lor au reusit sa atraga si sa formeze o echipa de oameni talentati care le impartasesc viziunea. Am ramas in continuare o afacere romaneasca de familie, iar pasiunea pentru frumusete s-a transmis si ea din generatie in generatie. Am crescut astfel ca si companie urmandu-ne intotdeauna pasiunea si fiind corecti in relatiile pe care le construim cu angajatii, furnizorii si clientii nostri.

Momentul in care stiinta intalneste pasiunea pentru frumusete

Inspiratia pentru produsele Gerocossen a venit intotdeauna din natura si are la baza dorinta noastra de a realiza formule eficiente, care sa vina in sprijinul unei frumuseti naturale. Am pornit de la un vis, acela de a ne folosi de puterea plantelor ce ne inconjoara si ne-am urmat ideea cu determinare si perseverenta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.   

Denumirea Gerocossen nu a fost aleasa la intamplare, ci are legatura cu identitatea companiei si viziunea din spatele acesteia: GERO indica spre gerontologie, o ramura a medicinei ce studiaza metode de prelungire a tineretii; COS vine de la cosmetice, iar SEN reprezinta initialele fondatorilor.

Din 1990 si pana in prezent, ne-am concentrat pe zona de cercetare si dezvoltare de produse care sa aduca beneficii reale in viata consumatorilor nostri si ne bucuram ca in timp am reusit sa castigam increderea a milioane de romani care au incercat cosmeticele Gerocossen.

Astazi privim cu mandrie la istoria noastra si asta ne motiveaza sa inovam in continuare si sa punem pasiune in dezvoltarea fiecarui nou produs lansat pe piata.

Inspiratia noastra este natura ce ne inconjoara

Fiecare gama de produse porneste de la un ingredient natural cheie si este formulata astfel incat proprietatile de baza ale acestuia sa poate fi incorporate si transmise mai departe produsului final. Nu facem compromisuri la calitate, ci dimpotriva, ne straduim ca produsele noastre sa corespunda intotdeauna celor mai inalte standarde din industrie, de aceea investim constant in modernizarea si dezvoltarea laboratoarelor unde iau viata cosmeticele noastre.

Fiecare produs nou are la baza dorinta noastra de a livra produse autentice, fabricate intr-un mod etic si responsabil in laboratoarele din Bucuresti, unde realizam constant teste care sa asigure eficacitatea cosmeticelor ce poarta numele Gerocossen.

Ne folosim de proprietatile terapeutice ale unor ingrediente cu eficienta dovedita, precum mierea sau uleiul de argan si imbinam retete vechi traditionale cu datele obtinute din cercetari stiintifice sustinute, pentru a formula cele mai eficiente produse de ingrijire. Astazi in portofoliul nostru se regasesc linii de cosmetice bazate pe miere, laptisor de matca, extract de melc, ulei de argan bio.  

Garantia numelui Gerocossen

Gerocossen este astazi unul dintre liderii de pe piata cosmeticelor fabricate in Romania, iar produsele noastre au trecut intre timp si granita altor tari si continente, fiind recunoscute pentru rezultatele uimitoare.

Oferim respect si corectitudine in relatiile pe care le cultivam si nu facem promisiuni pe care nu le putem indeplini. Din acest motiv, Gerocossen e astazi o marca de incredere, apreciata pentru calitatea constanta a produselor noastre de-a lungul timpului.

Valorile noastre au ramas neschimbate inca de la inceput si ne ghideaza in egala masura atat in dezvoltarea sustenabila a companiei, cat si in interactiunea cu furnizorii si consumatorii care aprecieaza produsele noastre.

In continuare ascultam dorintele voastre, ale comunitatii de femei increzatoare ce au incercat produsele Gerocossen si s-au regasit in valorile noastre. Pentru voi suntem dedicati dezvoltarii de cosmetice naturale, care livreaza rezultatele pe care le promit, de aceea numele Gerocossen reprezinta astazi o garantie a calitatii, pe care o construim neincetat inca din prima zi.

Certificari si expertiza

In calitate de profesionisti cu zeci de ani de experienta in industria cosmeticelor, fondatorii Gerocossen s-au bazat pe expertiza lor in domeniu pentru a dezvolta portofoliul companiei si pentru a asigura calitatea sustinuta a tuturor produselor.

In prezent Gerocossen a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 in domeniile cercetare, dezvoltare, fabricare si desfacerea produselor, si de asemenea a implemetat sistemul de management de mediu ISO 14001:2004, ambele sisteme fiind certificate de catre compania GERMANISCHER LLOYD.

In temeiul legii nr.84/1998 privind marcile si indicatiile geografice(republicata) - Oficiul de stat pentru inventii si marci a acordat Certificatul de inregistrare a marcii nr.2R029815 pentru marca R029815/19/03/2007 GEROCOSSEN.

Produsele noastre sunt realizate utilizand tehnologii noi de fabricatie si utilaje performante de ultima generatie, respectand cele mai inalte standarde de testare si control al calitatii. Etapele de testare si control se realizeaza in laboratoarele proprii, respectand atat normele nationale, cat si internationale.

 Produsele cosmetice Gerocossen nu sunt si nu au fost testate niciodata pe animale, respectand astfel directiva UE din 11 martie 2009 conform careia testarea pe animale pentru produsele cosmetice a fost interzisa in Uniunea Europeana.

Astfel, testarea pe animale in UE este interzisa inca din 2004 pentru produsele cosmetice si din 2009 pentru ingredientele produselor cosmetice (interdictia privind testarea).

Incepand din martie 2009, este, de asemenea, interzisa comercializarea in Uniunea Europeana a produselor cosmetice care contin ingrediente care au fost testate pe animale (interdictia de comercializare).

Din 11 martie 2013 este interzisa comercializarea produselor cosmetice care au fost testate pe animale pentru cele mai complexe efecte asupra sanatatii umane (toxicitatea la doza repetata, toxicitatea reproductiva, toxicocinetica, sensibilizarea cutanata si carcinogenitatea).

Cosmeticele Gerocossen sunt apreciate si solicitate si pe pietele externe, fiind comercializate in tari precum Italia, Grecia, Republica Moldova, Ungaria, Iraq, Qatar, Maroc.

© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.