Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Body Therapy – o soluție naturală pentru picioarele obosite

Ai mereu grijă de tenul și părul tău și nu uiți să-ți hidratezi corpul după fiecare baie. Cu toate acestea, picioarele sunt de multe ori neglijate în timpul rutinei de îngrijire. În timp, vei simți cum oboseala sau efortul îndelungat își spun cuvântul, astfel că va trebui să acționezi!

Te poți baza, ca de obicei, pe una dintre gamele create de către specialiștii GEROCOSSEN. Body Therapy este un set de patru geluri pentru probleme specifice ale picioarelor, ce pot fi utilizate în urma activităților sportive sau, pur și simplu, după o zi grea! Iată ce ar trebui să alegi, în funcție de problemele cu care te confrunți:

Dacă ai nevoie de un moment de relaxare și detensionare după o zi lungă la birou sau în oraș, ți se potrivește Untul de corp relaxant, cu unt de Shea, uleiuri de susan și migdale. Acesta hidratează pielea în profunzime, iar datorită uleiurilor esențiale de lavandă și busuioc, oferă o senzație de calm, relaxare și bună dispoziție.

Dacă mergi mult, dacă porți o încălțăminte incomodă sau faci mult sport, este posibil să te confrunți cu crampele musculare. Cunoscute și drept cârcei, acestea apar în cele mai variate momente și-ți creează un disconfort de scurtă durată, dar pot fi ameliorate cu ajutorul Gelului contra crampelor musculare Body Therapy. Acest produs conține extracte de plante atent selecționate pentru efectul lor de stimulare a circulației sanguine și relaxare a mușchilor: ghimbir, arnică, iederă și rozmarin. Aplicat cu un masaj ușor, gelul va ajuta la detensionarea mușchilor și diminuarea durerilor locale.

Pentru cei care desfășoară constant activități sportive, Gelul pentru relaxare musculară dupa sport Body Therapy este ideal pentru a atenua durerile cauzate de febra musculară și a reduce senzația de oboseală. Gelul este realizat pe baza unui complex de uleiuri esențiale cu efect anti-inflamator, precum eucalipt, rozmarin și mentol și va oferi o senzație plăcută de relaxare și răcoare de fiecare dată când este aplicat.

Dacă ai un job pentru care stai mult în picioare sau parcurgi drumuri lungi în fiecare zi, trebuie să testezi Gelul racoritor pentru picioare obosite. Îl poți utiliza de fiecare dată când îți simți picioarele grele, când diferențele de temperatură își spun cuvântul sau când simți că ai nevoie de câteva momente de pauză. Acesta conține un complex natural format din extract de castan, cu proprietăți de stimulare a circulației sângelui, eucalipt și mentol, cu efect anti-inflamator și relaxant. 

Indiferent de problemele cu care te confrunți, vei regăsi produsul potrivit în gama Body Therapy. Nu uita că te poți baza oricând pe puterea ingredientelor naturale și că specialiștii GEROCOSSEN îți pun la dispoziție cele mai eficiente formule. După ce alegi de pe site produsul preferat, ne-am bucura să primim review-ul tău! 

© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.