Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Piele bronzată sănătos. Protecție solară naturală

Vara este sezonul în care te expui cel mai frecvent la soare, fie că mergi pe jos până la birou sau stai la piscină. Soarele este suficient de puternic pentru a cauza arsuri sau riduri dacă nu aplici un factor împotriva radiațiilor UVA/UVB.

Cel mai mare organ al nostru este pielea – o barieră importantă de protecție pentru interior și o carte de vizită pentru exterior. Efectele arsurilor solare se pot vedea instant, dar și în timp. Pielea își pierde din fermitate, apar petele pigmentare și ridurile sau, mai grav, melanomul de piele.

Ce poți face în fiecare zi

Soarele este sănătos pentru piele și starea generală a organismului, cât timp nu te expui excesiv, la orele prânzului. Ai crede că doar pe plajă există un pericol de arsură, dar orele în trafic, pe bicicletă sau la locul de joacă sunt la fel de importante.

Loțiunea Natural Sun cu SPF 50, cu un sistem de protecție 100% natural pe bază de filtre minerale, în asociere cu 3 uleiuri protectoare: ulei de karanja, ulei de morcov bogat în beta-caroten și ulei de măsline, este recomandată în primele săptămâni ale verii sau dacă ai un fototip 1 (foarte alb) ori 2 (alb). Loțiunea Natural Sun este testată dermatologic și rezistentă la apă.

Aplic-o după duș, pe pielea curată, deoarece se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o senzație lipicioasă. De folosit și pe zonele acoperite de haine? Da, mai ales în partea superioară dacă ai un top semi-transparent sau din in.

Ce poți face în vacanța la mare 

Pe plajă sau la piscină, atât soarele direct, cât și razele reflectate de suprafața apei vor bronza pielea. Alege orele 8-9 sau 17-18 pentru expunere directă, iar, în rest, bucură-te de o limonadă sub umbrelă!

Noua cremă de față cu protecție solară, de la Gerocossen, are un sistem 100% natural ce conține filtre minerale, în asociere cu uleiul de Karanja. Citește aici mai multe despre acest ingredient. O poți aplica după curățarea pielii și reaplica în funcție de timpul petrecut afară.

Filtrele minerale sunt potrivite oricărui tip de ten, inclusiv cel sensibil, pentru că acționează ca un scut împotriva razelor solare. Ele creează o barieră fizică între piele și radiații. Acestea sunt foarte bine tolerate inclusiv în zona fină din jurul ochilor și recomandate chiar și în cazul pielii afectate de rozacee, cuperoză, pete solare sau alte afecțiuni.

Dacă deja ai căpătat puțin bronz, poți alege spray-ul cu SPF 30 din gama SUN. Acesta oferă protecție optimă împotriva radiațiilor UVA/UVB și previne arsurile solare, pentru o bronzare uniformă. În plus, datorită uleiului de argan organic din compoziție, produsul hidratează pielea și îi dă o textură catifelată.

SPF pe munte? 

Răspunsul este DA. Pe munte ești chiar mai expus sau mai aproape de soare. Chiar dacă temperatura este moderată, radiația solară îți poate afecta pielea. Aplică înainte de ieșirea în natură un strat de cremă cu filtre minerale, mai ales pe ten și gât. Nu-ți face griji că transpiri urcând, crema cu SPF 50 din gama Natural Sun este rezistentă la apă!

Dacă ai și tu trucuri pe care le folosești pentru aplicarea SPF-ului, lasă-ne un comentariu aici sau pe pagina de Facebook. Abia așteptăm să ne inspirăm de la comunitatea noastră!

 

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.