Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Cum alegi corect vopseaua pentru păr în funcție de tonul pielii tale

Primăvara vine mereu cu dorința de nou și, de de cele mai multe ori, cu ideea unei schimbări de look. O culoare diferită a părului este similară cu un nou început, iar vopsitul se poate transforma într-o oră de distracție cu mama sau prietena ta cea mai bună. Înainte de a începe, trebuie să iei însă în calcul două lucruri importante: cum alegi culoarea în funcție de nuanța pielii tale și ce ingrediente are vopseaua pe care o alegi. Bifezi astfel și la capitolul look și la sănătate, pentru o schimbare armonioasă.


Alegerea culorii


Înainte de comanda vopseaua preferată, este bine să știi câteva informații legate de tonul și subtonul pielii tale, combinațiile cromatice ideale și aspectul final pe care îl dorești. Dacă nu este aleasă corespunzator, culoarea părului te poate înăspri și îmbătrâni. Așadar, iată un truc simplu prin care poți afla culoarea potrivită, chiar la tine acasă!

  • Mergi într-o cameră cu multă lumină naturală și ia cu tine patru materiale: unul roșu, unul galben, unul albastru și unul verde.
  • Privind în oglindă, apropie pe rând fiecare material de chipul tău - dacă galben și roșu te avantajează cel mai tare, înseamnă că ai un subton cald. Dacă verde și albastru creează un efect favorabil, înseamnă că subtonul tău este rece.
  • După ce ai stabilit acest aspect, trebuie să stii că regula de bază este ca între culoarea pielii și cea a părului să existe întotdeauna un echilibru. Dacă ai un subton cald, este ideal sa optezi pentru nuanțe neutre sau mai reci, precum cele cu gri în compoziție, tocmai pentru a echilibra cromatic look-ul. Dacă subtonul tău este rece, poți încălzi trăsăturile cu ajutorul unei nuanțe mai calde a părului, precum cele aurii, ciocolatii.


Ingredientele produsului


La fel ca la orice alt produs cosmetic, și la vopseaua de păr ingredientele sunt extrem de importante. Trebuie să ai grijă la compușii săi, pentru a evita substanțele care îți pot ataca părul, lăsând un fir subțiat și casant. Evită vârfurile uscate sau despicate folosind o vopsea de păr cu ingrediente preponderent naturale, care să îți oferă și îngrijire și protecție alături de culoarea dorită.

Noua formulă a vopselei cremă Color Plus conține ulei de argan, keratină și proteine de mătase, ce protejează părul și asigură o culoare intensă și de durată. Uleiul de argan este un ingredient minune, ce conține de până la 10 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline și ajută la refacerea firului de păr după vopsire. Datorită acestor ingrediente active, în urma colorării cu vopseaua cremă Color Plus, părul va avea un luciu sănătos, fiind ușor de pieptănat și coafat. Ai la dispoziție 24 de nunațe intense, de la Blond Argintiu la Arămiu Magnetic și Negru Violet, pentru un look nou și surprinzător de fiecare dată

De asemenea, după vopsire îți poți întreține culoarea și sănătatea podoabei capilare cu o serie de produse dedicate părului vopsit. Ai astfel la dispoziție:

  • Șamponul Argan Line ce conține ulei de argan, keratină și proteine de cașmir, care alături de filtrul UV ajută la regenerarea firelor de păr deteriorate și protejează culoarea părului vopsit.
  • Balsamul nutritiv Argan Line cu ulei de argan și proteine de cașmir ce oferă un păr mătăsos și plin de volum, cu o culoare ce își menține intensitatea timp îndelungat.

Până data viitoare nu uita, sănătatea vine din natură!

© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.