Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Beneficiile algelor marine în îngrijirea tenului

În căutarea noastră continuă pentru cele mai potrivite și eficiente produse de îngijire a tenului sumtem bombardate de informații din sute de surse. Deși este bine să fim mereu la curent cu noile descoperiri în domeniu, sunt câte ingrediente pe care ne putem baza oricând – cele de origine naturală, sau, cum ne place nouă să le numim, ingredientele “minune”. Algele marine sunt pe această listă datorită proprietăților lor hidratante și conținutului lor bogat de vitamine esențiale, minerale, aminoacizi și antioxidanți, care lucrează pentru o piele revitalizată, hidratată și întinerită. 

Beneficiile algelor marine


Algele marine și beneficiile lor sunt binecunoscute din cele mai vechi timpuri, fiind folosite în diferite forme pentru îngirjirea tenului și chiar a părului. Există sute de tipuri de alge, iar în funcție de specie pot oferi beneficii precum: stimularea circulației, efecte antioxidante și de detoxifiere, hrănirea și hidratarea pielii în profunzime, calmarea, tonifierea și echilibrarea tenului. În plus, ele sunt un bun protector împotriva efectelor nocive din mediu și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii.


Un alt avantaj al produselor pe bază de alge marine este faptul că sunt dedicate tuturor tipurilor de ten. Fie că ai pielea uscată, grasă, matură, sensibilă sau cu acnee, cu siguranță există câteva tipuri de alge care vor contribui la îmbunătățirea vizibilă a stării acesteia. Toate beneficiile se datorează elementelor regăsite în alge: minerale, vitamine (A, C, E, B12), proteine, iod, magneziu sau fier.

Produse pe bază de alge marine


Laboratoarele Gerocossen au misiunea de a găsi întotdeauna cele mai bune ingrediente pentru produsele de îngrijire, așadar, ai o gamă largă din care poți opta pentru ceea ce simți că ți se potrivește. Dacă îți dorești să introduci algele marine în rutina ta de frumusețe, poti începe prin a încerca setul Gerocossen, format din laptele demachiant Algaderm și crema hidratantă antirid, disponibil aici.

  • Laptele demachiant cu alge marine îndepărtează perfect impuritățile și machiajul de pe față, ochi și buze. Are o formulă naturală îmbogățită cu alge marine și ulei de migdale, oferind protecție stratului lipidic natural. Demachiantul are o textură lejeră, ce nu usucă pielea, dar purifică și tonifiază pielea. După curățare, tenul rămâne reîmprospătat și cu o senzație clară de confort. Este recomandată folosirea acestui produs atât dimineața, înainte de aplicarea machiajului zilnic, cât și seara pentru îndepărtarea impurităților.
  • Crema antirid cu alge marine este un adevărat elixir al frumuseții - are o textură ușoară, ce se absoarbe rapid în piele oferindu-i ingredientele necesare pentru a preveni îmbătrânirea prematură. Formula ce conține 98% ingrediente de origine naturală, îmbogățită cu alge și colagen marin, revitalizează țesutul, îmbunătățește elasticitatea și rezistența pielii, îndepărtează urmele de oboseală, previne apariția ridurilor și le reduce pe cele existente.

Înainte de a adăuga în coș produsele preferate pe bază de alge marine, nu uita să le selectezi în funcție de vârsta și de nevoile tenului tău – doar așa vei obține cele mai bune rezultate, pe termen lung!

 

Abia așteptăm să vedem ce ai ales și, până data viitoare,nu uita, sănătatea vine din natură!

© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.