Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 100 lei.
»

Crema pentru ochi

Ochii – cea mai expresivă și, totodată, cea mai expusă zonă a feței atunci când vine vorba despre factori nocivi – sunt primii care ne dezvăluie vârsta. Având în vedere că pielea din jurul ochilor nu are glande sebacee, nu beneficiază de suficientă hidratare naturală și, de aceea, deseori este mult mai uscată decât restul feței.

Pentru a combate toate aceste probleme, Gerocossen recomandă utilizarea unei creme contur pentru ochi cu o formulă ușoară, care să hidrateze corespunzător pielea.

De exemplu, un produs creat special pentru revitalizarea acestei zone sensibile este crema de ochi antirid cu alge marine. Complexul de substanțe active din compoziția sa face ca liniile fine din jurul ochilor să fie diminuate, tenul rămânând neted, plin de prospețime și menținându-și, totodată, aspectul tânăr.

De altfel, colagenul este un alt ingredient-cheie pentru ten, astfel că utilizarea unei creme de ochi pe bază de colagen conduce la întărirea barierei protectoare a epidermei și ajută la redensificarea, uniformizarea și netezirea pielii.

Ne pare rau, dar in aceasta categorie nu sunt momentan produse.
© Copyright Gerocossen 2022. Toate drepturile rezervate.