Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 130 lei.
»

Mierea de Manuka – un ingredient prețios pentru ten

Un ten cu aspect tânăr și strălucitor, este un ten îngrijit cu atenție și răbdare. Deși ești asaltată la fiecare pas cu informații despre rutine de înfrumusețare, trebuie să ții minte o regulă de aur – îngrijirea cu produse naturale este cea mai eficientă, pe termen lung.

Astfel, astăzi discutăm despre beneficiile Mierii de Manuka, un ingredient prețios ce provine din Noua Zeelandă, folosit de sute de ani pentru îngrijirea tenului și a pielii. Aceasta se extrage din florile arborelui de Manuka, ce crește în zone nepoluate și conține 92 de nutrienți, 46 de antioxidanți și toți aminoacizii esențiali.

Mierea de Manuka este recunoscută pentru capacitatea sa de a îmbunătăți aspectul pielii. Poate balansa nivelul PH-ului și ajută la curațarea fină a celulelor moarte. În plus, are efect anti-inflamator și antibacterian, extrem de utile în cazul unui ten gras sau cu probleme de acnee și puncte negre. Mierea de Manuka este un ingredient hidratant și nutritiv, deosebit de util în diminuarea ridurilor.

Datorită tuturor acestor proprietăți demonstrate de-a lungul timpului, Mierea de Manuka a devenit unul dintre cele mai căutate ingrediente pentru industria cosmetică. Specialiștii GEROCOSSEN au integrat-o cu succes în gama Manuka Bio, ce conține produse pentru îngrijirea tenului, dar și a corpului, cu ingrediente naturale și rezultate demonstrate.

Fiecare tip de ten – indiferent de vârstă sau problemele cu care se confruntă – își va găsi un aliat în gama Manuka Bio. Fie că acneea din adolescență nu-ți dă pace, fie că te confrunți cu apariția primelor riduri sau cu riduri profunde de expresie, vei putea integra un produs cu miere de Manuka în rutina ta de beauty. Completează ritualul de înfrumusețare cu apa micelară sau laptele demachiant, pentru a curăța tenul în profunzime de machiaj sau urmele unei zile lungi.

Nu în ultimul rând, datorită proprietăților hidratante și reparatoare, Mierea de Manuka și-a găsit locul într-un unt de corp cremos, cu miros subtil, care-ți va oferi un adevărat moment de răsfăț, în fiecare seară. Pentru pauzele scurte de la birou, poartă crema pentru mâini în geantă și aplic-o cu răbdare, în timp ce-ți planifici următorul task.

Orice produs Manuka Bio ai alege, vei avea parte de o experiență senzorială completă și de un ten minunat, hidratat și revitalizat!

Dacă ai folosit deja gama Manuka Bio ne-ar plăcea să aflăm părerea ta despre produse, într-un review pe site! De asemenea, te invităm să ne  sau pe pagina noastră de Facebook.

© Copyright Gerocossen 2023. Toate drepturile rezervate.