Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 75 lei
»

Nuca de cocos si beneficiile sale cosmetice

Nuca de cocos este fructul cocotierului, un palmier mare, cu inaltimi de pana la 10-20 metri. Uleiul de cocos se obtine prin presarea la rece a pulpei din nuca de cocos si este extrem de nutritiv. Contine acizi grasi saturati si nesaturati. Are aplicatii medicinale in astm, bronsita, arsuri, etc. Uleiul de cocos a devenit si unul dintre cele mai utilizate ingrediente cosmetice.

Proprietati cosmetice:

  • Hraneste pielea uscata si reface bariera lipidica
  • Patrunde in profunzimea fibrei capilare si repara parul deteriora
  • Protejeaza parul impotriva degradarii

DESCOPERA PRODUSELE CU ULEI DE NUCA DE COCOS

© Copyright Gerocossen 2019. Toate drepturile rezervate.