Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Păr uscat și lipsit de viață? Află ingredientele de care are nevoie!

În timpul anotimpului rece, după o perioadă foarte stresantă sau după multe sesiuni de vopsit, simți că părul tău a devenit tern? Pare că nu poți scăpa nicicum de aspectul lipsit de viață, de vârfurile uscate sau de firele care se electrizează? Există o soluție și este chiar la îndemână! O gamă completă de îngrijire a părului, de la GEROCOSSEN!

Ce este keratina și cum acționează?

Keratina este o proteină, un constituent natural al firului de păr (și al unghiilor) ce are rol de protecție. Specialiștii GEROCOSSEN o utilizează ca ingredient principal al gamei Keratin+ pentru păr deteriorat, în care acționează atât în interiorul, cât și în exteriorul firului de păr. Moleculele mici penetrează firul de păr și îi refac structura, iar moleculele mari oferă volum părului, dar și protecție față de agresiunile din mediu. 

Alături de alte substanțe active atent selecționate, precum ulei de Migdale, filtre UV, pantenol și ulei de Jojoba, produsele pentru păr cu keratină repară, regenerează și revitalizează, în funcție de nevoile specifice.

Ce conține gama?

Gama Keratin+ conține trei produse esențiale pentru un tratament complet al părului devitalizat. Fie că părul tău este uscat de la vânt și praf, fie că e deteriorat de la produse cosmetice nepotrivite, sau are pur și simplu, nevoie de mai multă atenție, iată formula care-l va readuce la viață!

·      Șamponul cu keratină conține ulei de migdale și keratină, ce acționează sinergic pentru a hidrata firul de păr de la interior și a-l face ușor de pieptănat și aranjat. El repară firele de păr deteriorate și previne apariția vârfurilor despicate.

·      Balsamul Keratin+ combină keratina cu panteonul și are un rol important în creșterea densității și strălucirii firelor de par. Totodată, ajută la întărirea firului de păr și redarea vitalității, făcându-l mai ușor de stilizat.

·      Nu în ultimul rând, masca cu keratină este îmbogățită cu ulei de Jojoba și hidratează, revitalizează și redă strălucirea părului deteriorat, fragil, vopsit sau uscat. Te vei bucura de un fir de păr elastic, hidratat și sănătos.

Cum folosești produsele?

Te vei bucura să afli că rutina de îngrijire a părului cu gama Keratin+ nu e complicată și nu necesită mult timp. 

Respectă programul tău normal de curățare a părului și aplică de fiecare dată șamponul pe părul umed. Masează cu buricele degetelor și curăță cu grijă scalpul, fără a-l agresa, dar și firele de păr pe întreaga lungime. Clătește cu apă caldă (dar nu fierbinte), îndepărtează excesul de apă și aplică balsamul. Insistă cu aplicarea de la jumătatea firului de păr înspre vârfuri și lasă să acționeze câteva minute. O dată pe săptămână continuă rutina și cu aplicarea măștii. După duo-ul șampon/balsam, usucă părul cu prosopul și aplică masca pe toată lungimea firului de păr. Las-o să acționeze pentru 5 minute, timp în care o poți pieptăna cu o perie mare sau un pieptene cu dinții rari. Clătește din nou și ai bifat ritualul pentru un păr sănătos, cu volum și strălucire!

Completează rutina de îngrijire a părului cu produse de styling blânde, aplicate în cantități mici, dar și cu o dietă echilibrată și bogată în vitamine.

Dacă ai testat și tu gama Keratin+ pentru păr, am vrea să știm cum te-a ajutat în redarea strălucirii părului. Ne poți lăsa un review pe pagina noastră de Facebook, sau în dreptul fiecărui produs, pe site! 

© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.