Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Politica de retur

Produsele comandate pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform OUG nr. 34/2014.

Pentru returul produselor comandate va rugam sa folositi modelul de formular de retragere accesand linkul Formular de retragere.

Acestea se vor returna obligatoriu in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. Altfel in vederea asigurarii integritatii produselor, fiecare va fi infoliat termic (sigilat), iar la momentul unui eventual retur, acesta deasemenea obligatoriu va fi prezentat in aceeasi forma. In caz contrar, produsul se considera utilizat si nu va mai putea fi returnat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Gerocosen.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. In acest sens va revine obligatia transmiterii cat mai corecte a datelor contului bancar, in vederea tranferului sumei de bani aferenta. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de client. Denuntarea de contract se face numai in scris catre www.gerocossen.ro prin intermediul formularului disponibil in pagina de Contact.

 
© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.