Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 75 lei.
»

Protectia solara pentru copii

Joaca in aer liber este preferata celor mici pe timpul verii si este o metodă perfectă de a se distra si invata. Cu toate acestea, este nevoie de cateva precauții pentru ca ei sa ia doar ce e mai bun din soare, fara a se intalni cu efectele negative ale expunerii la razele puternice ale pranzului. Pe langa hainute din materiale naturale, sapca si hidratare la intervale regulate, este foarte importanta aplicarea unei creme cu factor de protectie solara. Iata recomandarile Gerocossen si aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare!

Ingrediente naturale pentru protectia solara

Fiind vorba despre pielea sensibila a celor mici, este esential sa te uiti cu atentie la lista de ingrediente a produsului folosit. Expertii Gerocossen folosesc un mix de ulei de argan si acizi grasi Omega-3 si Omega-6, pentru a se asigura ca produsul protejeaza epiderma impotriva deshidratarii si catifeleaza pielea. In plus, niciunul dintre produsele create special pentru copii nu are parabeni sau parafine.

SPF 50 pentru primele zile de joaca

Pana se acomodeaza pielea cu razele soarelui este indicat sa folosesti un produs cu factor de protectie mai ridicat. Pentru aceasta, a fost creat spray-ul pentru copii cu SPF 50, extrem de usor de aplicat, un adevarat moment distractiv pentru pitici. Produsul ofera protectie ridicata pentru pielea delicata a copiilor si este rezistent la apa, insa trebuie reaplicat frecvent, in special dupa stergerea cu prosopul. Spray-ul ofera protectie optima impotriva radiatiilor UVA/UVB si previne arsurile solare si in timpul jocurilor de zi cu zi, dar si in vacanta de vara, la plaja.

SPF 30 pentru protecție blanda

Odata ce pielea celor mici s-a obișnuit deja cu soarele, ei pot capata un bronz sanatos cu ajutorul spray-ului cu factor de protectie 30. Acest produs se absoarbe rapid in piele dupa aplicare si nu lasa o senzatie lipicioasa. Ingrijeste si hidrateaza pielea copiilor datorita continutului de ulei de argan si are un miros extrem de placut. Spray-ul nu incarca pielea si poate fi reaplicat cu usurinta in pauzele de joaca.


Indiferent, insa, de factorul de protectie solara folosit, este benefic sa respecti un orar riguros al sesiunilor de joaca, astfel incat cei mici sa nu fie expusi la soare in timpul pranzului, cand soarele este mai puternic. De asemenea, iti recomandam ca bebelusii si copiii foarte mici sa nu fie expusi direct la soare si sa fie permanent hidratati.


Spor la joaca si un bronz sanatos!

 

© Copyright Gerocossen 2020. Toate drepturile rezervate.