Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 150 lei.
»

Căderea părului în sezonul rece. Soluții naturale, cu ingrediente active

Fiecare sezon vine cu provocările sale, dincolo de alți factori personali precum ereditatea,  perioada post-partum, schimbările hormonale sau coafatul excesiv. În sezonul rece, deja observi mai multe fire pe haine, peria de păr și în timpul spălării? Poți apela la produse pentru păr care să stimuleze micro-circulația, să hrănească rădăcina părului și s-o întărească, pentru a reduce căderea părului. 

Cafeina și provitamina B5 sunt două ingrediente importante pe care ar fi bine să le iei în calcul când alegi un produs dedicat problemei căderii excesive a părului. Cafeina este cunoscută pentru hrănirea și întărirea foliculului de păr, prelungindu-i durata de viață. În combinație cu alte extracte precum cele de chinină și ginseng, efectele sunt cele de amplificare a rezistenței și a sănătății fibrei capilare. 

Șampoane contra căderii părului 

Există un produs pentru orice tip de păr, alege mixul de ingrediente care ți se potrivește! Cafeina, extractul de urzică și extractul de rozmarin sunt perfecte pentru părul gras. Șamponul-tratament Recapil Forte revitalizează rădăcinile, în timp ce reduce excesul de sebum. 

Specialiștii Gerocossen au creat și un produs unisex ce curăță eficient și fortifică rădăcina. Șamponul cu formulă inovatoare ce conține cafeină, extracte de ginseng și chinină, provitamina B5 – stopează căderea părului și-l hidratează optim.

Masca-tratament contra căderii părului

Cum acționează o mască pentru a stopa pierderea excesivă de fire de păr? Aceasta este un tratament intensiv ce activează circulația sângelui și întărește părul. Recapil Forte pe bază de cafeină, ginseng, extract de chinină și provitamina B5 activează circulația sanguină în scalp și transportă nutrienții din uleiurile de ricin și măsline către rădăcina firului de păr. In felul acesta, părul devine mai sănătos și mai viguos, iar creșterea de noi fire este stimulată. Părul își recapătă strălucirea. 

Serul natural anti-cădere

Pe termen lung, rezistența firelor poate fi crescută cu ajutorul unui produs ușor de aplicat. Serul cu cafeină și Procapil stopează căderea prematură a părului și previne îmbătrânirea foliculului. Este recomandată utilizarea sa timp de minium 4 săptămâni, direct pe scalp, fără clătire. 

Ai răbdare cu părul tău și folosește cu regularitate produsele ce stimulează creșterea de noi fire. Urmează apoi pașii unui tratament de regenerare – placenta vegetală din grâu contribuie la îndesirea și textura sănătoasă a podoabei capilare, pe toată lungimea sa. Aici poți include șampon, serum și mască în rutina ta, pentru a-i reda părului vitalitatea. 

Nu lăsa problemele legate de căderea părului să-ți guverneze viața, gama Recapil este doar la un click distanță! Bucură-te acum de rezultatele ingredientelor naturale!

© Copyright Gerocossen 2024. Toate drepturile rezervate.