Transport gratuit pentru comenzile care au valoarea produselor de minim 75 lei.
»

Rutina de îngrijire a părului: șampon, balsam, mască

Deși spălatul părului pare un proces foarte simplu, specialiștii au tehnici deosebite prin care se asigură că podoaba capilară este perfect curățată și sănătoasă. Aplicarea șamponului și a altor produse de îngrijire au câteva secrete pe care ți le vom dezvălui chiar acum!

Șamponul

Indiferent de intervalul la care îți speli părul (zilnic sau o dată la câteva zile), este foarte important modul în care aplici șamponul. Pune în mâini o cantitate generoasă și curăță cu atenție scalpul, mai ales în partea din față, acolo unde se aplică produsele de styling cel mai des. Masează pielea capului și apoi și părul până la vârf, timp de câteva minute. Ai grijă să nu folosești unghiile, pentru a evita leziunile.

Este esențial să găsești tipul de șampon potrivit tipului tău de păr – găsești numeroase produse pentru păr normal, păr cu tendințe de îngrășare, sau dimpotrivă, păr uscat și degradat. Poți, de asemenea, alege un șampon care previne căderea părului sau creat special pentru părul vopsit. Specialiștii Gerocossen recomandă gama Capilmed Hair Expert, cu ingrediente naturale și rezultate demonstrate pentru diferite tipuri de păr. Spre exemplu, te poți baza pe formula cu sulf și alantoină, dedicată părului gras, sau pe șamponul tratament cu keratină și soia, pentru un păr fragil.


Balsamul

Balsamul are rolul de a oferi părului un aspect mătăsos, de a evita încurcarea și de a-l pregăti pentru uscare și coafare. Nu are un efect îndelungat, dar întinde cuticula firului de păr, lăsându-l strălucitor și viguros. Acest produs poate fi aplicat după fiecare spălare, pe două treimi din lungimea firului de păr, evitând aplicarea lui la rădăcină.

La fel ca în cazul șampoanelor, există mai multe tipuri de balsam, dedicate diferitelor tipologii de păr, dar se pot găsi și produse care pot fi folosite la modul general. Un astfel de exemplu este balsamul pentru toate tipurile de par Activa Plant, care ajută la regenerarea firului de păr, datorită complexului terapeutic bioactiv format din proteine din cașmir și din grâu. Balsamul repară părul deteriorat și uscat și îi conferă hidratare de durată, lăsându-l moale și ușor de pieptanat și coafat.


Masca

Măștile sunt printre preferatele stiliștilor, pentru că hrănesc și repară părul în profunzime, conferindu-i un aspect sănătos și plin de vitalitate. Recomandarea este să fie utilizate o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni și să fie lăsate în păr pentru 10-15 minute. Pentru perioade în care părul este supus la factori de mediu mai agresivi (frig sau soare puternic), masca poate fi aplicată mai des, pentru a-i oferi un extra strat de protecție.

Ingredientele naturale sunt esențiale, iar Gerocossen mizează pe keratină și ulei de jojoba pentru unul dintre cele mai apreciate produse - Masca tratament Keratin+. Keratina formează la suprafața firului de păr un strat protector ce ajută la creșterea densității și grosimii firelor de par. În asociere cu uleiul de jojoba, hidratează, revitalizează și redă stralucirea părului deteriorat, fragil, vopsit, uscat.

Spune-ne care este trioul tău imbatabil pentru îngrijirea părului și, nu uita, sănătatea vine din natură!

© Copyright Gerocossen 2020. Toate drepturile rezervate.